Compromis de treball de PRONET Serveis - Neteja a andorra. PRONET Serveis.

Vaya al Contenido

Menu Principal:

El compromís del Grup PRONET Serveis

Què és un compromís? Una manera d´actuar, una manera de pensar. A PRONET Serveis no diferenciem ni hem diferenciat mai entre personal, medi ambient o responsabilitat ètica. Tal i com descrivim als nostres valors d´empresa, la nostra filosofia empresarial i personal és la d´estar a gust amb l´entorn, amb els col.laboradors, amb els clients i orgullosos de nosaltres mateixos.

Conciliació familiar
Per nosaltres la conciliació familiar és sinònim de servei ben realitzat. Els nostres horaris laborals s´adapten a les necessitats dels nostres empleats i col.laboradors, per a que puguin compaginar sense cap problema la seva vida familiar amb la professional. Això fa que per a nosaltres, treballar a PRONET Serveis, sigui sinònim de respecte, i sigui un orgull pertànyer a aquesta gran família.


Productes de neteja

Tots els nostres productes, com no podia ser d´una altra manera, són fabricats a Europa i compleixen amb totes les exigències mediambientals. El sistema que utilitzem de concentrats, permet reutilitzar 24 vegades de mitjana cada envàs de producte. Estem molt per sobre dels nivells mitjans de reutilització i reciclatge d´envasos plàstics.Solicitar informació a PRONET Serveis
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal