Filosofia de PRONET Serveis - Neteja a andorra. PRONET Serveis.

Vaya al Contenido

Menu Principal:

La importancia del be comu i el respecte.

PRONET Serveis filosofia de vida, filosofia d´empresa


La nostra filosofia i la  de tot l’equip de PRONET Serveis és la de poder oferir uns serveis professionals dins un marc de qualitat. Alguna cosa devem estar fent bé, perquè 30 anys de servei no s’improvisen en un moment.
No ens agrada parlar de recursos humans sinó e col·laboradors. La nostra filosofia empresarial i personal és la d’estar a gust amb el nostre entorn, a gust amb els nostres col·laboradors i a gust amb els nostres clients. I això respon a una forma de fer i gestionar que alguns anomenen Slow Management , però que a nosaltres ens agrada parlar de Gestió Tranquil·la . La nostra filosofia es basa en fer bé les coses, amb el temps necessari que això requereix. Sense presses, però sense pauses, gaudint del camí i sense possibilitats de penediment, perquè tenim molt clar que donem lo millor de nosaltres mateixos. Per nosaltres és molt més important perdurar i gaudir del camí que no arribar a la meta.

A PRONET Serveis som persones compromeses amb nosaltres mateixos i enamorats de la vida, i això es nota en els nostres empleats i en els nostres serveis.


 
Copyright 2017. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal