Sostenibilitat - PRONET Serveis Neteja

Truca'ns al: (+376) 862394
Vaya al Contenido
Sol.licita
Informació
Trucant al telèfon
Sostenibilitat

Portats pel dia a dia de les notícies i la urgència inculcada últimament pels mitjans de comunicació, tenim la tendència de ser més actius en l'aplicació de mesures correctores immediates com ara "A partir d'ara ja no faré...." O "a partir d'ara només utilitzaré.....", però en el nostre dia a dia hi ha una muntanya de bones pràctiques que si les apliquem amb constància, són tan importants com les mesures urgents.

Si bé és summament important dins del sector de la neteja aplicar i utilitzar productes respectuosos amb el medi ambient com ara productes de neteja 100% biodegradables, bosses d'escombraries compostables o directament de paper, reutilització dels envasos dels productes de neteja mitjançant la utilització de concentrats, utilitzar maquinària de neteja com aspiradors, moqueteres o fregadores amb la doble o triple A en despesa energètica, també és molt important tindre un protocol de bones pràctiques medi ambientals.

¿I quines són aquestes bones pràctiques? Aquí, us en desglossarem algunes que Pronet Serveis aplica de manera sistemàtica i constant en tots els seus serveis:Productes de neteja: Sempre homologats per la UE. Intentar buscar productes no tan sols respectuosos amb el medi ambient, sinó també que les empreses fabricants compleixin amb els protocols de reciclatge dels seus envasos. Utilitzar sempre productes concentrats, aquest sistema permet reciclar els envasos dels productes de neteja i evitar que aquest vagin contínuament a reciclatge. (Us imagineu una empresa que no tingui aquest sistema implementat, la quantitat de milers de botelles de plàstic que lliura al medi ambient?)

Bosses d'escombraries: Sempre que es pugui s'utilitzaran bosses amb un nimin del 60% plàstic reciclat, també es poden utilitzar les bosses compostables (fabricades en la majoria de casos amb Blat de Moro) o fins i tot de paper. En algunes ocasions i si la paperera ho permet, no cal bossa, les deixalles són buidades directament en una bossa més gran quan es realitza la neteja.

De la mateixa manera, si en la paperera no hi ha molts residus, aquest també es passen a una bossa més gran i es torna a aprofitar la bossa original.

Recollida selectiva: Informem a tots els nostres clients dels beneficis de realitzar una selecció de deixalles en les seves instal·lacions. De ser respectuosos en el reciclatge de paper, en la utilització de gots i sobretot en el consum de fungibles, com ara, paper de mans, paper higiènic i sabó de mans.Paper Higiènic: Tot el paper subministrat per la nostra empresa a partir de gener 2020 serà només paper higiènic 100% reciclat, lliure de blanquejadors de clor. Aquest paper té les mateixes virtuts i avantatges que qualsevol paper de color blanc. El color blanc del paper higiènic s'obté mitjançant un procés químic amb clors, altament contaminants pel medi ambient, de no ser així el paper higiènic té un color natural de paper reciclat.Velletes, mopes, fregones: Tot el material de neteja d'aquest tipus, es recicla mitjançant un procés de rentat amb aigua molt calenta i un producte de neteja i desinfectant ecològic, per a poderutilitzar vàries vegades, abans de ser substituïts. I s'utilitzen sense cap additiu químic.

La nostra empresa també disposa d'un pla de mobilitat sostenible segons la llei 21/2018, del 13 de setembre d'impuls de la transició energètica i del canvi climàtic.

Regreso al contenido