Valors - PRONET Serveis Neteja

Truca'ns al: (+376) 862394
Vaya al Contenido
Els nostres
valors
Compromís
Col.laboradors compromesos
Què és un compromís? Una manera d´actuar, una manera de pensar. A PRONET Serveis no diferenciem ni hem diferenciat mai entre personal, medi ambient o responsabilitat ètica. Tal i com descrivim als nostres valors d´empresa, la nostra filosofia empresarial i personal és la d´estar a gust amb l´entorn, amb els col.laboradors, amb els clients i orgullosos de nosaltres mateixos.
Conciliació
Conciliació familiar
Per nosaltres la conciliació familiar és sinònim de servei ben realitzat. Els nostres horaris laborals s´adapten a les necessitats dels nostres empleats i col.laboradors, per a que puguin compaginar sense cap problema la seva vida familiar amb la profesional. Això fa que per a nosaltres, treballar a PRONET Serveis sigui sinònim de respecte, i sigui un orgull pertànyer a aquesta gran familia.
Productes
Productes de neteja
Tots els nostres productes, com no podia ser d´una altra manera, són fabricats a Europa i cumpleixen amb totes les exigències medioambientals. El sistema que utilitzem de concentrats, permet reutilitzar 24 vegades de mitjana cada envàs de producte. Estem molt per sobre dels nivells mitjans de reutilització i reciclatge d´envasos plàstics. I tot el paper fungible que utilitzem i subministrem és 100% Reciclat.
 

Valors afegits de la nostra empresa

Tranquilitat Personal  format i assegurat
Serveis Protocols estudiats i adabtats als nous reptes (Covid19 i altres)
Solvència 35 anys al servei dels nostres clients.
Regreso al contenido